–  Du har fået adgang til streamingtjenesten Discovery+

Vinteren er over os, og det betyder tid til masser af indendørs hygge. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at du nu får endnu mere underholdning med den store tv-pakke fra Stofa. Du har nemlig fået adgang til streamingtjenesten Discovery+.

Du kan hurtigt og nemt aktivere Discovery+ på MineSider. Så er du klar til at streame alt dit favoritindhold på smartphone, tablet, Apple TV og computer.

Sådan aktiverer du Discovery+

Med Discovery+ Underholdning abonnementet får du adgang til alle Discovery’s danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer.

Læs mere om Discovery+