Udsendt: 07.02 2023

Stofa/Norlys har d.d. udsendt informationer om pakkesammensætning pr. 01.04.2023.

Mølholm Antennelaug vil på førstkommende bestyrelsesmøde drøfte pakkerpriserne pr. 01.04.2023. Efterfølgende vil Bestyrelsen melde ud om de kommende pakkepriser.

Først og fremmest er Mølholm Antennelaug tilfredse med, at Stofas/Norlys fortsætter samarbejdet Discovery Network. Dette er ikke tilfældet med dem der benytter sig af YouSee’s pakkemodeller. Det betyder, at alle Discovery-kanaler fortsat er tilgængelige alt efter pakkevalg eller via Vælg Selv. Det gælder eks. Kanal 5, Kanal 4, Kanal 6, Canal 9, Eurosport 1 & 2, Animal planet m.m. I den store pakke tilbydes endvidere streamings tjenesten Discovery+ : Se her:  Discovery Danmark

Den største ændring bliver i den store pakke, hvor streamingtjenesten ViaPlay Total bliver tilbudt. Dette vil sikre begejstre alle sportselskere, idet alle kampe i Champions-League kan ses live sammen med Premier leagier, den Tyske Bundesliga, 3F Superligaen, Nordic Bet-ligaen (Vejle Boldklub m.fl.). Desuden vil Formel 1-dækningen bliver udvidet, flere Golfturneringer sendes live osv.

Efter 01.04.2023 vil den store pakke således indeholde 4 streamings tjenester (TV2 Play, Discovery+, Nordisk Film & ViaPlay Total) til en værdi af mere end 700 kr. pr. måned sammen med alle de andre 58 kanaler i den store pakke, Se her: Viaplay

Indenfor de næste 14 dage vil bestyrelsen melde ud om de kommende pakkepriser samt yderligere informationer om pakke-indhold. Disse vil blive synlige på hjemmesiden.

HUSK har du spørgsmål eller brug for hjælp så: info@molholmantennelaug.dk eller 7020 4704