Som udgangspunkt skal man ringe ind til kundeservice (8830 3030), og ikke lave en ny bestilling.

Stofa tilbyder som en del af den prisændring der sker her til den 1. april 2023, at de medlemmer som måtte ønske at nedgradere til en mindre TV-pakke, kan gøre det uden at blive pålagt et nedgraderingsgebyr (kræver en standard administrationsaftale).

Stofa hjælper de medlemmer, som måtte ønske at skifte til VælgSelv, enten ved at give det enkelte medlem et CA modul, eller ved at implementere denne løsning på en eksisterende TV-boks. Der ydes 1 stk. gratis CA modul til de medlemmer som ikke har en TV-boks, og som ikke allerede i dag har flere CA moduler i hjemmet.

Til de medlemmer som måtte ønske at nedgradere til en mindre TV-pakke eller konvertere til Stofas VælgSelv, henviser vil til Stofa kundeservice, som vil være godt bemandet til at hjælpe det enkelte medlem.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

HUSK har du spørgsmål eller brug for hjælp så: info@molholmantennelaug.dk eller 7020 4704