Så er der nyt fra SPORT LIVE, som du har adgang til i din tv-pakke. SPORT LIVE er en 100% dansk sportskanal med en bred vifte af sports- og idrætsbegivenheder, som ikke normalt får plads på tv. Så du kan godt glæde dig…

I januar byder SPORT LIVE på masser af dansk idræt og international topsport – både basketball, spansk pokalfodbold, tennis og meget mere.

Vi har samlet et par tips til dig herunder:

Mere om SPORT LIVE i januar

SPORT LIVE har blandt andet sikret sig ene-rettighederne til den australske tennisturnering Kooyong Classic, som afvikles d. 10.-12. januar i Melbourne med bl.a. danske Holger Rune på deltagerlisten. Kooyong Classic er en årligt tilbagevendende tennisturnering for singlespillere, og den finder sted på Kooyong Stadium ved den historiske Kooyong Lawn Tennis Club. Her mødes nogle af verdens allerstørste tennisstjerner til den sidste finpudsning forud for Australian Open.

Og så er der forrygende basketball i sigte, hvor SPORT LIVE igen i 2024 sender direkte fra finalerne i landspokalturneringen for både kvinder og herrer. Kvindernes finale afvikles søndag d. 14. januar i Amagerhallen, og herrerne spiller finale ugen efter den 21. januar i Forum Horsens. Pokalfinalerne er traditionelt nogle af de mest festlige begivenheder i dansk basketball, og seerne kan glæde sig til underholdende kampe på et højt niveau. Forsvarende pokalmestre hos kvinderne er Hørsholm Basketball Klub (HØBAS) som i marts slog BMS Herlev, og hos herrerne vandt Bakken Bears sidste gang pokalfinalen mod Randers Cimbria.

Er du til spansk fodbold, så viser SPORT LIVE pokalturneringen Copa del Rey med storklubber som Real Madrid, Villarreal og FC Barcelona. Også i denne sæson er der danskere med i Copa del Rey, bl.a. landsholdsprofilerne Martin Braithwaite fra Espanyol og Andreas Christensen, som sidste år skiftede til FC Barcelona. I januar viser SPORT LIVE de bedste kampe fra 1/16-finalerne, hvor Copa del Rey for alvor bliver spændende. Her indtræder nemlig de store traditionsklubber som Real Madrid og FC Barcelona i turneringen. Senere på måneden sender kanalen også direkte fra 1/8- og kvartfinalerne. Semifinalerne afvikles i februar, og finalen spilles d. 6. april i den sydspanske by Sevilla. Ud over Copa del Rey kan du også se tre kampe i den spanske Super Cup (Supercopa de España) hvor de fire bedste hold fra sidste sæsons La Liga og Copa del Rey møder hinanden

SPORT LIVE byder på masser af sport.

Se tv-programmet for SPORT LIVE her: SPORT LIVE