Optage og gemme

Fra 1. marts kan du optage og gemme op til 250 timers tv med Norlys Play. Så kan du se serier, nyheder eller sportsudsendelser, lige når det passer dig.

Sådan optager du programmer
Du kan starte med at optage et igangværende program ved at trykke på det røde optage-ikon når du starter afspilning af en kanal.

Du kan også planlægge at optage ved at finde det ønskede program i tv-guiden og herefter gå ind på programmet og trykke på det røde optage-ikon.

Alle de optagede programmer gemmes og kan findes på forsiden af appen under den stribe der hedder ”Optagelser”. Det er også herinde, at man kan slette sine optagede programmer.

NabolandsKanalerne arkiv

Fra 1. marts får du i Norlys Play adgang til arkivet ‘NabolandsKanalerne’ med de allerstørste drama-, krimi- og dokumentarserier, der bliver produceret i Norge, Sverige og Tyskland – uden reklamer og med danske undertekster.

Episoderne bliver tilgængelige i arkivet, efter de har været sendt på tv. Når alle episoder i en serie har været sendt, ligger serien tilgængelig i sin fulde længde i 90 dage, så du frit kan se den, lige når det passer dig.

Du kan se de største serier fra vores nabolande i arkivet ’NabolandsKanalerne’ under ’Streamingarkiver’ i Norlys Play.

Se flere tips på serier i arkivet her

Rigtig god tv-fornøjelse

Vi håber, du bliver glad for nyhederne.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid finde svar på de fleste spørgsmål på norlys.dk.

Du er også velkommen til at ringe på 7011 4040, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du finder vores åbningstider her. Eller du kan besøge os i vores Norlys-butikker. Find butikkerne på norlys.dk/butikker.

Med venlig hilsen
Norlys